O poduzeću

Trgovačko društvo Yellow ball koje je registrirano pri trgovačkom sudu u Rijeci, se osnovalo 14. listopada 1994., te od tada neprestano djeluje.

Osnovna djelatnost društva je veleprodaja sportskih rekvizita te organizacija i vođenje sportskih manifestacija.

Opremanje sportskih dvorana, dječjih vrtića, vanjskih igrališta za rukomet, nogomet, košarku, odbojku, tenis, badmington, mini golf i fitness centara samo su dio širokog programa kojim se ovo trgovačko društvo bavi. Ova oprema se može vidjeti u sportskim dvoranama u Delnicama, Gospiću, Imotskom, Labinu, Molvama, Novigradu, Omišlju, Poreču, Runovićima, Sesvetskom Kraljevcu, Sv. Lovreču, Taru, Zagrebu, Županji.

Sa svojim domaćim i inozemnim partnerima, Yellow ball je u mogućnosti ponuditi teleskopske tribine, pregradne stijene, sve vrste podova za dvorane i vanjska igrališta (parket, poliuretan, tartan), izgradnju igrališta za nogomet sa prirodnom i umjetnom travom, atletsku stazu, mini golf i golf igrališta, kao i natkrivanje te rasvjetu vanjskih igrališta.

Sjedište tvrtke je u Poreču, Mate Vlašića 26, u industrijskoj zoni. Svakodnevno nas možete kontaktirati na mobitel 098/255-324 ili poslati e-mail poruku.